Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Biträdande forskare/lab manager

Vid institutionen för Biomedicin/Sahlgrenska cancer centrum bedrivs omfattande forskning kring molekylära och cellulära mekanismer som ligger bakom uppkomst och progression av cancer. Till en nyligen rekryterad experimentell forskargrupp vid Sahlgrenska cancer centrum, med ett specifikt fokus på blodcellsutveckling och leukemi, söks nu en laboratoriemanager.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer vara högst varierade. Experimentellt arbete vid laboratoriet kommer bland annat innefatta olika typer av cellodling, isolering och karaktärisering av celler med flödescytometri, samt molekylärbiologiska och biokemiska tekniker. Forskningsverksamheten inkluderar också arbete med generering och karaktärisering av transgena musmodeller. Tjänsten innefattar vissa begränsade administrativa uppgifter kopplade till experimentell verksamhet, såsom inköp och regelbunden inventering av laboratoriematerial. Initialt kommer arbetsuppgifterna också att innefatta planering och uppsättning av laboratoriets infrastruktur i samråd med forskargruppsledaren.

Den sökande kommer att arbeta nära gruppledaren för att upprätthålla laboratorieverksamheten, i vilken både svenska och internationella studenter och postdoktorer kommer vara verksamma.

Kvalifikationer

Den sökande skall vara biomedicinsk analytiker, forskningsingenjör eller motsvarande med minst 3 års arbetslivserfarenhet. Det är önskvärt med omfattande erfarenheter av experimentell forskning i relevant/a ämnesområden, erfarenhet från någon/några av experimentella tekniker nämnda under arbetsuppgifter och en förmåga att ta egna initiativ. Den sökande ska kunna föra sig väl i tal och skrift på engelska. Det kommer att sättas stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är en tillsvidareanställning heltid med placering vid institutionen för Biomedicin. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde: enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Professor David Bryder, tfn: 0706-423951, e-mail: David.Bryder@gu.se.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla CV samt tre oberoende referenser.

 Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?